Співпраця Kalamba і SKS365 зміцнює позиції Італії

Kalamba SKS365r

Kalamba Games продовжила свій розвиток на італійському ринку завдяки новому партнерству з SKS365. Велика бібліотека ігор Kalamba збирається дебютувати на провідному бренді провідного оператора Planetwin365. Інтеграція через Bullseye RGS постачальника також надасть доступ до інноваційного набору рекламних інструментів, призначених для максимальної взаємодії гравців з іграми.

Угода є останньою відтоді, як Kalamba вийшла на європейський ринок в січні, і пішла за зв’язками з іншими італійськими важкоатлетами, оскільки студія продовжує робити свій слід серед гравців там. Ви можете не перейматися, адже у Пін Апі є ігри компанії, що точно вас не розчарують, а навпаки, захоплять.

Джайлс Лукас, комерційний директор Kalamba Games, сказав: «Італія — ​​важливий ринок для нас, і ця угода — ще один маркер нашого зростання там».

SKS365

«Ми раді укласти угоду, і ми з нетерпінням чекаємо можливості побачити, як SKS365 використовує переваги Bullseye для залучення уваги».

Трой Кокс, комерційний директор SKS365, сказав: «Щоб залишатися актуальним на італійському ринку, потрібні правильні партнери, і Kalamba представляє саме те, що ми шукаємо в постачальника».

«Асортимент ігрових автоматів пропонує різноманітність і якість, і ми впевнені, що ці захопливі нові доповнення порадують клієнтів і сприятимуть подальшому розвитку нашого казино».