Прикмети, щоб гроші водилися.

До прикмет все люди ставляться по-різному. Одні вважають прикмети пережитком минулого. Інші вірять у них і, зіштовхуючись із певними знаками долі, намагаються не «гнівити» її.

Але є переконання, коли прикмети стосуються саме грошей, то тут більшість людей чомусь у прикмети таки вірять. Давайте поговоримо про ці прикмети.

Ще в давнину люди вірили, що прикмети можуть залучити багатство. То які знаки показують, що ваші фінансові справи можуть змінитися?

• Всім відома прикмета – починає свербіти ліва долоня – це до грошових сюрпризів. Брати гроші рекомендується лівою рукою, а віддавати – правою. Перераховувати гроші треба правою рукою, а класти – у ліву. Ось така особливість цієї прикмети з руками.

• Монетка на дорозі – брати чи не брати? Брати. Але (!), монетку треба підняти і не витрачати довгий час, а краще прибрати куди-небудь подалі. Знайдена монета є символом багатства.

• Якщо в будинок залетів метелик – це до забезпеченого життя, до грошей. Обов’язково випустіть метелика та бажано у вікно.