Що зберігати у ніші під ліжком (і що краще не зберігати)

Можливо, ви тільки подумуєте про купівлю ліжка з внутрішнім сховищем або вирішили зайнятися реорганізацією зберігання в наявному, у будь-якому випадку вам буде корисно дізнатися, як отримати максимальну віддачу від цього прекрасного предмета меблів.

Хіба зберігати речі під ліжком — непогана прикмета?

Я знаю людей, які ставлять під сумнів саму ідею зберігання речей під ліжком. Але, як правило, причини, через які НЕ слід зберігати речі під ліжком, пов’язані зі спробами зберігати їх під ліжками, які не мають належного вбудованого сховища.

Ще один поширений міф пов’язаний із тим, що зберігання речей під ліжком може порушити фен-шуй спальні. Вірите чи ні, але хороший фен-шуй вимагає, щоб повітря вільно циркулювало, щоб енергія могла текти. І що менше безладу в спальні, то краще з погляду фен-шуй. Якщо для цього потрібно зберігати речі під ліжком, то дерзайте!

В умовах міського життя, в квартирах та будинках, де для спальні відводиться обмежений простір, було б непробачною розкішшю не використовувати всі доступні місця для зберігання, щоб максимально збільшити простір і звести безлад до мінімуму. Іноді ніша під ліжком — це єдине і найзручніше рішення для зберігання тих речей, про які ми поговоримо далі.

Якщо ви, правда, стурбовані можливим поганим впливом речей на ваше самопочуття, не зберігайте сентиментальні речі, взуття та сезонний одяг під ліжком, і дотримуйтесь зберігання предметів, пов’язаних тільки зі сном, наприклад, запасних постільних речей.