Пілінг для обличчя. Які види та як діє.

Будь-який пілінг передбачає звільнення від верхнього шару шкіри. В результаті ми отримуємо оновлене та посвіжіле обличчя, але це не єдиний ефект. Після травмуючого впливу на шкіру вона прагне відновитися, запускаються процеси регенерації, починається посилена вироблення таких важливих матеріалів молодості, як колаген, етастин, гіалурон. Відповідно, розгладжуються зморшки, а негативний вплив кількох останніх років зникає як за помахом чарівної палички.

  Механічні пілінги

 Тут дія заснована на звичайному терті. Мікроскопічні тверді частинки відлущують омертвілі частинки шкіри, не проникаючи вглиб епідермісу. Скраби для домашнього використання зазвичай мають і кремоподібну складову з корисними речовинами, що пом’якшують шкіру.

 Хімічні пілінги

 Ці процедури відрізняються глибиною проникнення складів, проте принцип дії у них однаковий. Хімічні пілінги в основі своєї мають луги чи кислоти, завдання яких входить знищення верхнього шару шкіри шляхом буквального його розчинення. Клітини сприймають це як сигнал до боротьби за виживання і починають активно ділитися. нанівець. Виняток становить лише глибокий пілінг, після якого слідує тривалий період відновлення. Але його роблять винятково на зрілій шкірі і дуже рідко.

 Лазерні пілінги

 Дія пілінгу в даному випадку обумовлена ​​тим, що лазер може легко випаровувати вологу з клітин. Потім залишається лише прибрати суху шкіру. Глибина проникнення лазера легко регулюється, тому з його допомогою часто коригують дрібні дефекти, коли не потрібно обробляти всю шкіру обличчя. Наприклад, лазер дуже ефективний у боротьбі з постакне, шрамами, розтяжками, невеликими зморшками.