Тренди педикюру 2022: які відтінки спробувати, а які краще забути

Є не позбавлений здорового глузду жарт, що, якщо хочеться, щоб носили на руках, треба дбати про ноги. Доглядати їх потрібно цілий рік, але в сезон відкритого взуття хочеться не тільки акуратності та комфорту, але ефектного педикюру — красивого та актуального. Знайомим із найгарячішими тенденціями.

Тренди скрізь – від фарбування волосся до вибору покриття для педикюру. Якщо, окрім класичного червоного, хочеться спробувати щось нове, пропонуємо до вашої уваги кілька ідей, які експерти пропонують для літа 2022. Цікаво відзначити, що тренди, які трималися в топі майже десять років, поступово відходять. Сумувати не треба: як альтернатива пропонуються не позбавлені оригінальності прийоми, які ви напевно гідно оціните.

Раніше: змішення відтінків

Зараз: відтінки манікюру та педикюру повинні поєднуватися

Ми не закликаємо відмовлятися від ідеї фарбувати нігті на руках та ногах лаком різних відтінків, а лише повідомляємо, що, згідно з останніми трендами весни-літа 2022 року, кольори манікюру та педикюру повинні поєднуватися.

Це не означає, що всі 20 нігтів потрібно покривати одним відтінком — можна підібрати схожі, вибрати однаковий дизайн або зробити французький манікюр, пофарбувавши кінчики нігтів у колір педикюру.