Тип жіночої фігури. Що має знати жінка?

Будь-яка жінка, хоч одного разу в житті вимовляла фразу: «Це мені не йде» або «Цей фасон не мій». Але звідки ця впевненість?

Найчастіше робить це вона виключно за допомогою експерименту: йде по магазинах, витрачає купу часу, приміряє речі і те, що їй самій подобається, те й бере. Але є одна дуже важлива особливість: цей процес можна прискорити, а головне – полегшити, якщо знати свій тип фігури. Саме цього багато жінок не знають. Знаючи свій тип, підібрати та скласти гардероб буде набагато простіше.

Отже, як жінка може без сторонньої допомоги визначити свій тип фігури? Треба знати, що є п’ять типів жіночої постаті. Ви самі можете визначити свій тип просто уважно розглянувши себе стоячи біля дзеркала.

  • Тип, що має форму груші – широкі стегна та вузькі плечі. Яскраво виражені стегна, ноги злегка повні та короткі.
  • Пісочний годинник. Тип фігури, що нагадує цей предмет, вважається ідеальним, гармонійним. Жінки з таким типом мають приблизно однакові пропорції ширини плечей та стегон. Уявіть усім відому Мерілін Монро. Вона типовий приклад фігури пісочний годинник.
  • Тип фігури, який схожий на яблуко, відрізняється від решти своєї «коло». Як правило, жінки з таким типом мають ідентичні пропорції стегон, грудей та талії. Від плечей до стегон у них йде кругла дуга.
  • Четвертий тип фігури можна умовно назвати прямокутним. Він трохи нагадує той, який описаний вище, але у даного типу пропорції стегон, плечей та талії не округлені, а мають своєрідні прямі та досить чіткі межі. трикутник. Цей тип діаметрально протилежний першому, тобто тут навпаки груди і плечі розвиненіші і є ширшою частиною тіла. Стегна та ноги вузькі та тонкі. Іноді таку жіночу фігуру називають «чоловічою».