З чим носити джинсову куртку

Джинсові куртки вже багато років не виходять із моди. Вони зручні і з віком стають тільки кращими, як хороші джинси-бойфренди. Потертості та заношеності надають їм пікантності. Вони мають особливу універсальність. Складно придумати цибулю, яку зіпсувала б джинсова куртка. Але не всі варіанти хороші та доречні. Часто дівчата довго підбирають одяг під таку куртку. Давайте розберемо з чим носити джинсову куртку.

Почнемо з історії

Як з’явився цей предмет гардеробу? І як давно? Як і джинси, джинсова куртка була робочим одягом. Вона так сподобалася всім, що був створений аналог для виходу “у світ”. Звичайно, це не був вечірній варіант, але улюблену річ можна було надіти не тільки на роботу і це не виглядало поганим тоном. Так куртка увійшла до повсякденного носіння.

Levi’s Леві Стросса перші представили джинсування для повсякденного носіння в 1910 році. Вона мала стиль сорочки і була декорована великими кишенями.

Зараз куртки набули різних форм та елементів декору. Джинсові куртки роблять як з хутром так і з аплікаціями, бісером і багатьма іншими елементами.








” width=”400″>

Трохи про фасони

  • Класика – має середню довжину, з прикрас – кишені та гудзики.
  • Укорочена – має коротку довжину відповідно і часто носиться з сукнями та сарафанами.
  • Довгана – довга куртка, найчастіше має приталений вигляд. Актуальні, у таких моделях капюшони.
  • Комбінована – комбінація з іншими матеріалами та елементами декору. Нашивки, вставки, хутро та багато іншого.

Як же підібрати цибулю до такої куртки?

Почнемо з того, що поєднань досить багато і багато з них прості та не однотипні. Низ краще підбирати над колір, а контрастного відтінку. Добре тут служать футболки та майки. Чарівність моди 2018 – можна під сукню сміливо поєднувати з кросівками. Це вже не мувітон, а тренд! Поєднуйте як з туфлями, так і зі спортивним одягом.

Штани або спідниці. Тут також вибір великий. Джинсівка самотнього гарна як із сукнею та міні-спідницею, так і з джинами та брюками. Особливо актуальним буде поєднання мереживної сукні з джинсовою курткою.

Ефект потертості не заважає одягнути її і з сукнями довгого крою та брюками, головне підібрати колірну палітру та щільність тканин. Куртки з хутром не варто поєднувати з літніми сарафанами.

Ще не придбали джинсову куртку? Наша вам порада – купуйте! Дуже зручний предмет гардеробу. Вона навіть може стати найулюбленішою вашою річчю.