Мій перукар. Як вибрати собі особистого перукаря?

Будь-яка жінка завжди хоче виглядати доглянутою та красивою. Цього не можна досягти, якщо у вас негаразди з волоссям. Але не всякий перукар може зробити так, щоб ваше волосся в зачісці завжди виглядало гідно. Тільки добрий майстер може підібрати індивідуально ту зачіску, яка підійде саме вам.

То як же вибрати собі особистого перукаря, до якого б ви йшли зі стовідсотковою впевненістю, що вийдіть від нього не лише красивою, а й щасливою? Давайте розбиратися.

Хто з нас не ходив до перукаря подруги? Найчастіше так і буває: порадила подруга. Хоча далеко не завжди той, хто подобається подрузі, повинен сподобатися і вам. Але спробувати, звичайно, можна. І це варіант. Якщо ж ви вирішили обирати собі перукаря самі, то можна і потрібно враховувати кілька речей.

Престиж салону. Це важливий момент, тому що саме у великих і престижних салонах у майстрів більше відповідальності, більше авторитету, більше практики, але… Всі люди різні і, можливо, що й тут ви собі не знайдете майстра до душі, але мати на увазі це треба. /p>

Наступне. Чи чули прислів’я: «Швець без чобіт»? Так от, він не повинен бути без чобіт, як і перукар без зачіски. Зверніть увагу на голову перукаря. Якщо ви побачите на ній недоглянуте, погано пофарбоване волосся, та ще й погано лежаче на голові, то це має вас насторожити.