Які дитячі коляски найкращі?

Коляска знаходиться в списку речей першої необхідності після народження дитини, адже в ній малюк буде проводити значну частину часу. Саме тому до її пошуку потрібно підійти з усією відповідальністю. Але ринок пропонує настільки великий вибір, що голова йде обертом. Яку ж модель краще вибрати? Якої конструкції та з якими колесами? Про це та багато іншого Ви дізнаєтесь з цієї статті.

Як виглядає ідеальна коляска?

Коляска повинна бути зручною та безпечною. А також міцною, м’якою, з натуральних тканин. При виборі дитячої коляски перш за все необхідно визначитись з моделлю. Це буде:

— коляска для подорожей/прогулянок;

— люлька;

— трансформер;

— 2-в-1 (люлька + прогулянковий блок);

— 3-в-1 (люлька + прогулянковий блок + автокрісло);

— тандеми (для двійні);

— з 3 колесами та ін.

Отже, ідеальна коляска відповідає наступним вимогам:

1. Має містку люльку з твердим та рівним дном.

Дитина повинна лежати на твердій поверхні, щоб спина знаходилась в правильному положенні.

2. Підходить за розмірами.

Звертайте увагу на розміри коляски та ширину рами. Вона повинна проходити у дверні отвори, ліфт та поміщатись в багажнику вашого авто.

3. Має підходящі колеса.

Від розміру коліс буде залежати зручність використання коляски. Колеса невеликих розмірів більш маневрові та зручні. Проте, для осінньо-зимового періоду, коли на вулиці дощ чи сніг, краще підійдуть великі колеса з гуми, вони забезпечать більш м’який хід. Також хорошу прохідність мають колеса з поліуретану.

4. Має раму з алюмінію.

Алюміній забезпечує міцність і надійність рами. А ще такі коляски легкі, зручні та витончені.

5. Має хорошу амортизацію.

Від стійкості коляски залежить комфорт дитини під час прогулянок. Найнадійнішими вважаються амортизатори у вигляді шарнірів чи пружин. Якщо ви не плануєте їздити по бездоріжжю, то можете вибирати моделі без амортизаторів. Вони легші та вартують дешевше.

6. Має гальма.

Обов’язково має бути можливість зафіксувати коляску. Тобто коляска має бути оснащена гальмами на 2 колеса. Гальма можуть бути у вигляді кнопки на ручці чи педалі на колесах.

7. Має ергономічну форму ручки.

Підбирайте коляску з ергономічною формою ручки, так, під час довгих прогулянок, у Вас не будуть втомлюватись зап’ястя. Також дуже зручною буде перекидна ручка та функція регулювання ручки по висоті.

8. Має хорошу комплектацію (багато додаткових аксесуарів)

Хороші коляски комплектуються всім необхідним: дощовиками, сумкою чи рюкзаком, москітною сіткою, капюшоном, кошиком для покупок, муфтою, підстаканниками, ігровим підносом та ін.

9. Виготовлена з екологічних матеріалів.

Абсолютно всі матеріали, з яких виготовлена коляска, повинні бути якісними та безпечними. Наприклад, фіксатори повинні бути з міцного пластику, матеріал внутрішньої оббивки з натуральних і дихаючих тканин, зовнішньої — із непромокаючих і зносостійких тканин.

10. Має ремені безпеки.

Високий рівень безпеки дитини найкраще забезпечують п’ятиточкові ремені. Вони надійно тримають дитину під час різкого гальмування чи наїзду на перешкоду.

Часом буває важко вибрати дитячу коляску, навіть якщо вона володіє всіма необхідними функціями. Такі коляски зазвичай дуже дорогі, а бюджетні варіанти не відповідають вимогам. Проте існує чудова альтернатива — дитячі коляски Chicco. Продукція відомого італійського бренду відома в усьому світі завдяки високій якості та доступній вартості. Коляски прості, функціональні, безпечні, а також мають привабливий дизайн. Компанія випускає моделі 3 видів: коляски-люльки (для новонароджених), прогулянкові (для дітей від 6 місяців), універсальні (коляски 2-в-1 і 3-в-1). Недорого купити коляску Чіко можна на сайті Babyup: https://www.babyup.in.ua.